23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Madsamling gør vejen til forbrugeren kortere

200 små fødevareproducenter og 7.500 medlemmer er indtil videre koblet op på konceptet Madsamling, der har ambitioner om endnu større udbredelse herhjemme.

Madsamling lyder pæredansk, men konceptet er fransk, hvorfra det har spredt sig til mange øvrige europæiske lande siden lanceringen i 2011.

Det skriver Dansk Handelsblad.

For et år siden åbnede den første Madsamling også herhjemme, og i sidste uge åbnede nye steder i henholdsvis Næstved og Ringe på Fyn, så der efter et år er 15 madsamlingssteder.

Og flere madsamlingsteder i blandt andet Aarhus, Silkeborg og Fredericia.

- Vi åbnede lidt færre madsamlinger i 2017, end vi havde regnet med. Mit håb er, at vi åbner 20-30 madsamlinger i år, så vi kommer på ca. 40 madsamlinger. Vores erfaringer er, at medlemmerne ca. bevæger sig et kvarters tid, så madsamlinger kan godt ligge ret tæt på hinanden, siger landechef Søren Kielgast.

Læs

mere hos Dansk Handelsblad

(kræver abonnement).

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|